Trubadurkväll med Virmén & Ljungström!

Fri entré, njut av livemusik och ät eller drick efter eget val!

Virmén & Ljungström anpassar sin repertoar utifrån publiken. Men säkerligen kommer du att få höra låtar av såväl Creedence, Vreeswijk och Nationalteatern som Uggla, Ledin och Kent.

Presentation:

Tony Ljungström: Fd heltidsmusiker som sångare och gitarrist i dansbanden Per Lundgrens och Black Jack. De senaste åren har han medverkat i humorgänget ”Småstadsliv” som bartendern Tony. Tony har sina musikaliska rötter i 50-, 60-, och 70-talet.

Anders Virmén: Tidigare frontfigur i Sundsvallsbandet MotorJoke och känd profil inom Sundsvalls musikliv på 80- och 90-talet. Sadlade om och satsade på barn- och familjeunderhållning. Som ”Krämen” i bandet ”Krämen, giraffer & andra saker” blev han ett stående inslag på Sundsvalls Gatufest i många år. Har sina rötter i svenskt 80- och 90-tal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.